top of page
Zoeken

Ontwikkel jouw unieke kracht: een reis met Human Design met Barbara Le Noble.

Bijgewerkt op: 15 sep.


Hoe vaak heb jij jezelf afgevraagd waarom sommige dingen in het leven soepel verlopen en andere met zoveel weerstand gepaard gaan? Misschien heb je het gevoel dat je constant tegen dezelfde obstakels aanloopt, zonder dat je precies weet waarom. Human Design biedt hier een prachtige tool voor om jezelf beter te begrijpen en de weg naar een leven in alignment te vinden.


Wat is Human Design?


Human Design is een systeem dat oude wijsheden, zoals de I Ching, Kabbala, Vedische astrologie, en het chakra-systeem, combineert met moderne wetenschap, zoals genetica en kwantumfysica. Het creëert een gedetailleerde blauwdruk van jouw unieke energie en hoe deze het beste kan worden ingezet in de wereld. Het laat zien hoe jij beslissingen neemt, hoe je met anderen omgaat en waar jouw kracht ligt.

Als je bijvoorbeeld een Human Design Reading laat doen, krijg je inzicht in je type, autoriteit en profielen, die samen je unieke gebruiksaanwijzing vormen. Door te leven volgens je design, kun je meer flow en minder weerstand ervaren in je leven.


In alignment leven.


We kennen allemaal dat gevoel van flow: wanneer alles moeiteloos lijkt te gaan en dingen op hun plek vallen. Maar wat als je dat gevoel kunt vasthouden en bewust kunt creëren in je dagelijks leven? Dat is wat leven in alignment met je Human Design kan betekenen. Het gaat om het volgen van jouw unieke strategie en autoriteit, wat simpel gezegd betekent dat je leert om beslissingen te nemen die echt bij jou passen.

Als je een Human Design Reading bij mij boekt, gaan we diep in op jouw unieke design en ontdek je welke strategie het beste bij jou past. Dit helpt je niet alleen om betere beslissingen te nemen, maar ook om jezelf te accepteren zoals je bent.


Een voorbeeld uit de praktijk.


Laten we eens kijken naar Barbara Le Noble, een prachtige vrouw en schrijfster van het boek "Grote Mensen Doen Alsof". Barbara heeft jarenlang gezocht naar wie zij echt is, door verschillende systemen zoals Enneagram en numerologie. Maar pas toen ze Human Design ontdekte, voelde ze dat de puzzelstukjes op hun plek vielen.

Barbara is een manifesting generator met een triple split in haar design. Dit betekent dat ze veel verschillende energieën in zich draagt, wat haar veelzijdig en complex maakt. Door haar emotionele design leerde ze om te accepteren wie ze is, inclusief de tegenstrijdige kanten van haar persoonlijkheid. Hierdoor kon ze haar leven inrichten op een manier die bij haar past, zonder zich meer te willen bewijzen of haasten.

Haar verhaal laat zien hoe bevrijdend het kan zijn om je eigen design te omarmen. Je hoeft niet langer te leven volgens verwachtingen van anderen, maar kunt jouw unieke pad volgen.


Hoe Human Design jouw bedrijf kan veranderen.


Human Design is niet alleen nuttig voor persoonlijke ontwikkeling, maar kan ook je bedrijf een enorme boost geven. Als je bijvoorbeeld een Human Design Business Reading doet, krijg je inzicht in hoe je jouw bedrijf kunt runnen in volle alignment met jezelf. Dit kan betekenen dat je ontdekt welk type content het beste bij jou past, of dat je helder krijgt of je gemaakt bent om te dienen of te verdienen.

Door je business te leiden vanuit jouw unieke design, kun je meer zakelijk succes ervaren zonder dat het ten koste gaat van je persoonlijke welzijn. Het helpt je om authentiek en strategisch te werken, waardoor je meer voldoening haalt uit je werk en betere resultaten boekt.


Loslaten van blokkades met Quantum Design Healing.


Naast Human Design Readings bied ik ook Quantum Design Healings aan. Dit zijn krachtige healingsessies op afstand, waarbij we werken aan het loslaten van blokkades die je belemmeren in je leven en business. Denk aan oude overtuigingen, trauma's of angsten die je tegenhouden om volledig in je kracht te staan. Deze healings helpen je om een Quantum Leap te maken, zodat je sneller vooruit kunt gaan op jouw pad.

Veel van mijn cliënten hebben al grote transformaties doorgemaakt na zo’n healing. Ze voelen zich lichter, meer in balans en ervaren meer overvloed in hun leven.


Begin jouw reis naar meer zelfliefde en zelfacceptatie.


Barbara's verhaal, net als die van vele anderen, laat zien dat de weg naar zelfliefde en zelfacceptatie begint met inzicht in jezelf. Human Design is de sleutel tot dit inzicht. Het biedt je de tools om jezelf te begrijpen, te accepteren en in alignment te leven.

Wil jij ook ontdekken hoe Human Design jouw leven kan verrijken? Overweeg dan een persoonlijke Human Design Reading of een Quantum Design Healing. Deze sessies kunnen je helpen om blokkades te doorbreken en jouw unieke pad vol kracht en voldoening te bewandelen.

Vergeet niet: je hoeft het niet alleen te doen. Ik sta voor je klaar om je te begeleiden op deze prachtige reis naar jezelf.


Beluister de podcast.


Wil je graag naar het hele verhaal luisteren? Luister dan naar mijn podcast waarin ik dieper inga op dit onderwerp en nog meer persoonlijke verhalen en inzichten deel. De podcast is een mooie aanvulling op de blog en kan je inspireren om zelf ook stappen te zetten.


Need a little help?


Door te investeren in een Human Design Reading of een Quantum Design Healing, geef je jezelf de kans om beter in contact te komen met je ware zelf. Dit kan je helpen om met meer vertrouwen en minder schuldgevoel voor jezelf te kiezen. Je zult merken dat je hierdoor ook beter voor anderen kunt zorgen. Ik hoop dat deze blog je inspireert om meer voor jezelf te kiezen en de voordelen hiervan te ervaren. Dank je wel voor het lezen en heel graag tot de volgende keer!

 

Liefs,

Ellen van Erp

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page