top of page
Zoeken

Mega transformatie door Quantum Design Healing.

Bijgewerkt op: 3 jul.

Hallo lieve lezers,


Vandaag wil ik jullie meenemen op een bijzondere reis door de wereld van Quantum Design Healing. Als Human Design Specialist heb ik al vele mooie ervaringen mogen delen en vandaag wil ik graag een specifiek voorbeeld met jullie bespreken. Zo kun je zelf ontdekken hoe krachtig en transformerend deze healing kan zijn.


Wat is Quantum Design Healing?


Quantum Design Healing is een unieke vorm van energetische healing die ik met veel liefde en toewijding aanbied. Het is een proces waarbij energetische blokkades die je in je leven hebt opgedaan, worden opgespoord en losgelaten. Dit gebeurt op basis van je Human Design Chart – een blauwdruk van jouw unieke eigenschappen en talenten. Door deze blokkades op te ruimen, kun je een Quantum Leap maken in je leven en je business.


Een krachtige ervaring.


Laat me jullie een verhaal vertellen over een van mijn klanten. Ze heeft inmiddels drie keer een Quantum Design Healing ondergaan. Wat zo fascinerend was aan haar geval, is dat elke sessie weer nieuwe blokkades aan het licht bracht – geen enkele blokkade kwam terug. Dit laat zien hoe grondig en effectief deze healing werkt.

Bij elke sessie gebruik ik de Human Design Chart om specifieke blokkades op te sporen. Dit gebeurt via getallen die corresponderen met de poorten en centrums in je chart. Het mooie is dat ik niet precies weet welke blokkades ik elke keer verwijder, omdat ik werk met de energie van de getallen en niet met specifieke gebeurtenissen of trauma's.


De invloed van open en gedefinieerde centrums.


Mensen denken vaak dat blokkades vooral voorkomen in open centrums omdat deze gevoeliger zijn voor invloeden van buitenaf. Hoewel dit vaak het geval is, kunnen blokkades ook in gedefinieerde centrums voorkomen. Het gaat namelijk om de energie van de blokkade zelf. Zo zie ik vaak blokkades in het hartcentrum, sacrale centrum en het G-centrum – het centrum van jouw identiteit en aantrekkingskracht.

Interessant genoeg komen poort 21 (de poort van controle) en poort 46 (liefde voor het lichaam) regelmatig naar voren. Het G-centrum is een plek waar veel blokkades kunnen zitten die je overvloed en aantrekkingskracht verstoren. Wanneer deze blokkades worden verwijderd, komt je energie weer in alignment en kun je de overvloed aantrekken die je verdient.


Het proces van healing.


Elke Quantum Design Healing sessie is uniek. Tijdens de sessies meet ik de energetische blokkades uit met behulp van de biotensor. Dit is een intuïtief en energetisch meetinstrument waarmee ik de energie in jouw centrums en poorten kan beoordelen. Het mooie aan dit proces is dat het heel nauwkeurig en specifiek is, zonder dat ik precies hoef te weten wat de blokkade inhoudt.

Tijdens een recente sessie voelde ik bijvoorbeeld veel fysieke vermoeidheid en spanning in mijn schouder. Dit was een teken dat de energie van mijn klant zich manifesteerde in mijn eigen lichaam. Ondanks de intensiteit van sommige sessies, is het altijd weer een wonder om te zien hoe effectief deze healing werkt en hoeveel verlichting het kan brengen.


Toekomstige plannen en abonnementen.


Omdat Quantum Design Healing zo'n krachtig effect heeft, overweeg ik om een abonnementsvorm aan te bieden. Dit zou betekenen dat je bijvoorbeeld een 3 maanden lang elke maand een sessie ontvangt. Deze regelmatige sessies kunnen je helpen om diepgaande, blijvende veranderingen in je leven en business te realiseren.

Momenteel kun je deelnemen aan de pilot fase. Meld je hier aan.


Waarom een Quantum Design Healing?


Misschien vraag je je af waarom je een Quantum Design Healing zou moeten overwegen. Hier zijn een paar voordelen:


  • Diepe energetische schoonmaak: Verwijder blokkades die je groei en overvloed belemmeren.

  • Verbeterde aantrekkingskracht: Breng je energiecentra in alignment en trek overvloed en positiviteit aan.

  • Persoonlijke en zakelijke groei: Maak een Quantum Leap in zowel je persoonlijke leven als je business.


Als dit je aanspreekt, nodig ik je uit om een Quantum Design Healing te boeken. Het kan je helpen om in alignment te komen met je ware zelf en je doelen met meer gemak en flow te bereiken.

Dank je wel voor het lezen. Mocht je vragen hebben of interesse hebben in een reading, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Je kunt ook altijd een kijkje nemen naar mijn andere diensten zoals de Human Design Reading of de Human Design Business Reading. Beide bieden diepgaande inzichten in hoe je jouw unieke design kunt benutten voor persoonlijke en zakelijke succes.


Beluister de podcast.


Wil je meer weten? Luister dan naar mijn podcast waarin ik dieper inga op dit onderwerp en nog meer persoonlijke verhalen en inzichten deel. De podcast is een mooie aanvulling op de blog en kan je inspireren om zelf ook stappen te zetten.


Need a little help?


Door te investeren in een Human Design Reading of een Quantum Design Healing, geef je jezelf de kans om beter in contact te komen met je ware zelf. Dit kan je helpen om met meer vertrouwen en minder schuldgevoel voor jezelf te kiezen. Je zult merken dat je hierdoor ook beter voor anderen kunt zorgen. Ik hoop dat deze blog je inspireert om meer voor jezelf te kiezen en de voordelen hiervan te ervaren. Dank je wel voor het lezen en heel graag tot de volgende keer!


Met warme groet,

Ellen van Erp

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page