top of page
Zoeken

Je hoeft niet "perfect" te zijn om kansen en overvloed aan te trekken.

Human Design leert ons veel over wie we zijn en hoe we in alignment kunnen komen. Maar soms lijkt het net alsof je pas in alignment kunt zijn als je alles op orde hebt, alles goed doet en helemaal “perfect” bent. Maar hier is het goede nieuws: je hoeft helemaal niet perfect te zijn om in alignment te zijn of om overvloed aan te trekken.

Veel mensen (en ikzelf ook) leren en onderwijzen dat je in alignment moet zijn, blokkades moet loslaten en een hogere trillingsfrequentie moet bereiken om de dingen in je leven te manifesteren die je wenst. En ja, dat klopt! Als je je blokkades aanpakt, dan ga je groeien en bloeien. Maar… dit betekent niet dat je onderweg geen fouten mag maken of dat je geen uitdagingen meer tegenkomt.


Niemand is perfect — ook jij niet.


We komen allemaal wel eens situaties tegen waarin we onze neus stoten. Soms overkomen ons dingen die ons weer even terug bij af laten voelen. Misschien merk je dat je valkuilen hebt, zoals ik bijvoorbeeld weer begon met roken na een stressvolle periode. Of dat je terugvalt in een oud patroon, zoals te veel shoppen, drinken, of jezelf verliezen in werk. Het kan gebeuren, en het belangrijkste is dat je jezelf er niet om veroordeelt.

In mijn eigen proces kwam ik erachter dat, ook al was ik weer in een oud patroon vervallen, dit niet betekende dat ik helemaal uit alignment was. Alignment gaat over je kern, over wie jij werkelijk bent. Je kunt in alignment zijn met jezelf, ook als je momenten hebt waarin je je wat minder voelt. Je kunt nog steeds overvloed aantrekken, zelfs als je niet altijd op je best bent.


Blokkades en lessen: ze horen erbij.


Blokkades komen niet zomaar op je pad. Vaak zijn ze er om je iets te leren. In mijn eigen datingproces ontdekte ik bijvoorbeeld dat oude stukken in mij, zoals mijn bewijsdrang en het gevoel van niet goed genoeg zijn, naar boven kwamen. Dit waren geen makkelijke dingen om mee te dealen, maar ze lieten me wel zien waar er nog werk te doen was. Het waren geen signalen dat ik uit alignment was, maar eerder dat ik weer wat dieper mocht graven om stukken in mijzelf te helen.

En hier komt de les: het is oké om je blokkades te ontmoeten. Sterker nog, het is juist een kans om nog meer in alignment te komen door die blokkades los te laten. Dit is waar een Human Design Reading enorm kan helpen. Door inzicht te krijgen in je unieke eigenschappen en talenten, leer je hoe je keuzes maakt vanuit je innerlijke autoriteit, hoe je jouw blokkades herkent en hoe je met minder weerstand in alignment leeft.


Niet perfect zijn en toch overvloed aantrekken.


Een belangrijke les die ik zelf heb geleerd en die ik graag met jou wil delen, is dat je niet perfect hoeft te zijn om overvloed te ontvangen. Overvloed is niet gereserveerd voor de “perfecte” mensen. Ook jij, met al je imperfecties, kunt dingen aantrekken. Sterker nog, het gaat erom dat je jezelf accepteert zoals je bent en werkt aan de blokkades die je tegenkomt, zonder te streven naar perfectie.

Met een Human Design Business Reading kun je bijvoorbeeld ontdekken hoe je jouw bedrijf runt in lijn met wie je werkelijk bent. Misschien ben jij gemaakt om te dienen of juist om te verdienen, en daar horen keuzes bij die passen bij jouw unieke energie. Het zorgt ervoor dat je jouw blokkades herkent en overwint in je ondernemerschap, zodat je succes kunt aantrekken zonder jezelf helemaal te moeten ‘fixen’.


Het loslaten van blokkades en Quantum Healing.


Soms is het echter lastig om blokkades in je eentje te overwinnen. Daar komt Quantum Design Healing om de hoek kijken. Tijdens een Quantum Healing sessie help ik je om energetische blokkades los te laten. Dit zijn vaak diepgewortelde stukken die je misschien al jaren met je meedraagt en die je tegenhouden om in alignment te komen. Door deze blokkades los te laten, kun je een echte quantum leap maken in je leven en business.

Je hoeft niet perfect te zijn om deze stappen te zetten. Je hoeft alleen maar bereid te zijn om te groeien en jezelf te accepteren zoals je bent.


Hoe kun jij werken aan jouw blokkades?


Als je voelt dat je klaar bent om blokkades los te laten en meer in alignment te leven, dan raad ik je aan om een persoonlijke Human Design Reading te overwegen. Hiermee krijg je een helder beeld van wie je bent, wat jouw unieke talenten zijn en hoe je op een manier kunt leven die jou het minste weerstand biedt. Deze inzichten helpen je om keuzes te maken die in lijn zijn met jouw natuurlijke energie, zodat je moeiteloos kunt aantrekken wat je nodig hebt.

Ook de Quantum Design Healing is een prachtige tool om energetische ballast los te laten. Het is niet nodig om alles alleen te doen. Soms kan een kleine energetische schoonmaak je al helpen om een flinke sprong voorwaarts te maken.

Dus onthoud: je bent al goed genoeg zoals je bent. En ja, je hebt misschien nog wat blokkades te doorbreken, maar dat is geen reden om te denken dat je niet in alignment kunt zijn. Je bent hier om te groeien, te leren en jezelf steeds een beetje meer te omarmen.


Conclusie.


Perfectie is een illusie, en het is geen vereiste om overvloed aan te trekken of in alignment te zijn. Juist door te leren van je uitdagingen en je blokkades los te laten, kom je dichter bij je ware zelf. Wil je meer inzicht in jouw unieke energie en blokkades? Overweeg dan een Human Design Reading of een Quantum Design Healing om jezelf een stap verder te brengen op jouw reis naar meer alignment en overvloed.


Beluister de podcast.


Wil je graag naar het hele verhaal luisteren? Luister dan naar mijn podcast waarin ik dieper inga op dit onderwerp en nog meer persoonlijke verhalen en inzichten deel. De podcast is een mooie aanvulling op de blog en kan je inspireren om zelf ook stappen te zetten.


Need a little help?


Door te investeren in een Human Design Reading of een Quantum Design Healing, geef je jezelf de kans om beter in contact te komen met je ware zelf. Dit kan je helpen om met meer vertrouwen en minder schuldgevoel voor jezelf te kiezen. Je zult merken dat je hierdoor ook beter voor anderen kunt zorgen. Ik hoop dat deze blog je inspireert om meer voor jezelf te kiezen en de voordelen hiervan te ervaren. Dank je wel voor het lezen en heel graag tot de volgende keer!

 

Liefs,

Ellen van Erp

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page