top of page
Zoeken

De kracht van Human Design in Business: hoe een coachie haar omzet verdrievoudigde.

Bijgewerkt op: 15 sep.

Wat fijn dat je er weer bent! Vandaag neem ik je mee in een verhaal dat zowel inspirerend als leerzaam is. Een verhaal over hoe een van mijn coachies met behulp van Human Design haar business niet alleen op de rails heeft gekregen, maar haar omzet zelfs meer dan verdriedubbeld heeft. Het is een verhaal dat laat zien hoe krachtig het kan zijn om in alignment te leven met je design en hoe dit een enorme impact kan hebben op zowel je persoonlijke als zakelijke leven.


Van twijfel naar vertrouwen.


Laten we beginnen met het moment dat mijn coachie voor het eerst bij mij kwam. Zoals velen van ons had ze haar doelen, maar ook de nodige blokkades en overtuigingen die haar tegenhielden. Ze werkte in loondienst, had een paar losse projecten, maar merkte dat ze vastzat. Ze wilde meer financiële vrijheid, meer tijd voor haarzelf en haar gezin, maar de angst en overtuigingen hielden haar tegen.

Human Design hielp haar om deze blokkades in kaart te brengen en stap voor stap los te laten. Ze ontdekte bijvoorbeeld dat haar autoriteit haar veel meer te bieden had dan ze ooit had gedacht. Door te leren vertrouwen op haar innerlijke weten in plaats van haar hoofd, kon ze keuzes maken die écht bij haar pasten. Dit bracht haar al snel in een positieve flow.


Van 2k naar 5k in een maand.


Na de eerste paar sessies begonnen de resultaten al zichtbaar te worden. Ze ging van een stabiele, maar teleurstellende 2K omzet per maand naar 3K en vervolgens 5K in slechts een paar weken tijd. Wat was de sleutel tot dit succes? Het antwoord ligt in het herkennen en benutten van haar unieke kwaliteiten en talenten, zoals Human Design die onthult.

Eén van de grootste inzichten was haar vermogen om grenzen te stellen. Voorheen werkte ze regelmatig in de avonduren, wat haar uitputte en haar creatieve energie verminderde. Door te leren dat dit niet in alignment was met haar design, kon ze deze gewoonte loslaten en haar werktijden aanpassen. Dit gaf haar niet alleen meer energie, maar ook meer focus op de juiste klanten en projecten.


De impact op haar leven en bedrijf.


Maar het mooiste van dit verhaal is niet alleen de financiële groei. Het is de manier waarop ze haar leven heeft hervormd om beter in lijn te zijn met wie ze echt is. Ze stopte met het aannemen van werk dat haar energie leegzoog, verhoogde haar prijzen zonder enige weerstand van klanten en creëerde ruimte voor nieuwe, inspirerende projecten.

Dit proces was natuurlijk niet zonder uitdagingen. Zoals ik vaak zeg: transformatie is niet altijd makkelijk. Het kan confronterend zijn, je kunt tegen jezelf aanlopen, maar het uiteindelijke resultaat is altijd het waard. En dat is precies wat ze heeft ervaren. Ze heeft haar leven en business getransformeerd en leeft nu met meer gemak, flow, en vooral voldoening.


Wat dit voor jou kan betekenen.


Herken je jezelf in dit verhaal? Misschien voel je ook dat er meer in jou zit, maar weet je niet goed hoe je dit kunt benutten. Misschien werk je keihard, maar zie je niet de resultaten die je graag zou willen. Human Design kan hier echt een verschil maken. Of je nu worstelt met het stellen van grenzen, je prijzen verhogen, of simpelweg niet weet welke richting je op moet gaan—er is altijd een weg die beter bij je past.

In mijn Human Design Reading ontdek je niet alleen wat je unieke eigenschappen en talenten zijn, maar ook hoe je keuzes maakt op basis van je gevoel (je autoriteit). Dit helpt je om in alignment te leven, met minder weerstand en meer flow. Of misschien ben je klaar voor de volgende stap in je business? Met een Human Design Business Reading krijg je inzicht in hoe je jouw bedrijf kunt runnen op een manier die echt bij jou past. Denk aan het soort content dat bij jou past, hoe je omgaat met klanten, en welke strategieën voor jou het beste werken.


Jouw next level.


Als dit verhaal je inspireert en je voelt dat je klaar bent voor een quantum leap in jouw leven of business, dan is het misschien tijd om de sprong te wagen. Met mijn Quantum Design Healing help ik je om blokkades los te laten die je tegenhouden. Dit gaat verder dan alleen inzichten krijgen; het gaat om diepgaande transformatie die je in staat stelt om écht je potentieel te benutten.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Zoals mijn coachie heeft ervaren, kan de juiste begeleiding en ondersteuning een wereld van verschil maken. Ben jij klaar om jouw doelen te overtreffen en in alignment te leven met je design? Laten we dan samen deze reis aangaan.

Wil je meer weten over mijn aanbod of een persoonlijke reading boeken? Klik hier om alles te ontdekken.


Beluister de podcast.


Wil je graag naar het hele verhaal luisteren? Luister dan naar mijn podcast waarin ik dieper inga op dit onderwerp en nog meer persoonlijke verhalen en inzichten deel. De podcast is een mooie aanvulling op de blog en kan je inspireren om zelf ook stappen te zetten.


Need a little help?


Door te investeren in een Human Design Reading of een Quantum Design Healing, geef je jezelf de kans om beter in contact te komen met je ware zelf. Dit kan je helpen om met meer vertrouwen en minder schuldgevoel voor jezelf te kiezen. Je zult merken dat je hierdoor ook beter voor anderen kunt zorgen. Ik hoop dat deze blog je inspireert om meer voor jezelf te kiezen en de voordelen hiervan te ervaren. Dank je wel voor het lezen en heel graag tot de volgende keer!

 

Liefs,

Ellen van Erp

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page